Projek Seminar Pendidikan Kebangsaan – PROSPEK 2009

Projek Seminar Pendidikan Kebangsaan ini adalah anjuran Jawatankuasa Kerja Perkembangan Akademik dan Intelektual (JKPAI) Kolej Kediaman Ke empat Universiti Malaya.

Para peserta seminar akan diberi maklumat secara langsung mengenai universiti-universiti pilihan terbaik dan pemilihan kursus-kursus samada di IPTA atau IPTS termasuklah segala kursus yang ditawarkan dan kelebihan sesebuah IPTA dan IPTS.

Selain itu, para peserta juga akan didedahkan mengenai pinjaman dan peluang-peluang biasiswa yang boleh diperolah untuk melanjutkan pelajaran.

Ini amat sesuai untuk pelajar yang akan mengambil peperiksaan SPM atau STPM dan mereka yang sedang menunggu keputusan peperiksaan SPM atau STPM bagi mendapatkan maklumat berkaitan IPTA atau IPTS, matrikulasi, pinjaman dan biasiswa serta hala tuju selepas SPM atau STPM.

Seminar tersebut akan diadakan seperti berikut :

Tarikh :

28 Februari 2009 – Sabtu

Masa :

7.30 pagi – 1.00 petang

Tempat :

Dewan Tunku Canselor, Universiti Malaya

Pendaftaran :

RM 25.00 – meliputi seminar, sijil, buku PROSPEK-Panduan Pemilihan IPTA/IPTS, cenderamata dan makanan

Untuk maklumat lanjut sila hubungi:

Adila : 013-2965230
Amin : 012-4784924
Hidayah : 013-2219819

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.