Keputusan Permohonan Biasiswa MARA PILN & PIDN 2011

Para lepasan SPM 2010 yang telah menghadiri temuduga biasiswa Majlis Amanah Rakyat (MARA) bagi permohonan Program Ijazah Luar Negara (PILN) dan Program Ijazah Dalam Negara (PIDN) tahun 2011 sudah boleh menyemak keputusan permohonan biasiswa MARA ini mulai  16 Mei 2011. Maklumat ini telah kami kongsikan terlebih dahulu di Facebook ePutra.

Semakan Keputusan Biasiswa MARA 2011

Logo MARA

Pertanyaan

Sebarang pertanyaan mengenai program tajaan MARA ini boleh dibuat dengan menghubungi Bahagian Penganjuran Pelajaran MARA di talian 03-2693 6666, 03-2694 6622 dan 03-2694 3366 pada setiap hari bekerja mulai jam 8.00 pagi hingga 5.00 petang atau emel di alamat [email protected]

9 thoughts on “Keputusan Permohonan Biasiswa MARA PILN & PIDN 2011

  1. mcm mana yer….saya mntak engineering jerman tapi yg dptnye kos multimedia d mmu…kalau kos engineer takpe lagi..ni trpesong terus….

  2. mcm maner nak buat rayuan tuk program nieyh???

    • BUAT BODO…AMIK KERTAS SATU
      AND THEN TULIS KARANGAN..PAHTU JGAN LUPE PJG NYA MESTILAH LBIH DR 500 PATAH PERKATAAN
      LAST KALI ANTA KAT CIKGU SURUH RIGHT..

  3. salam..confuse skit…anak gi interview piln dan berjaya..tapi x sure samada belajar dalam negeri ke atau luar negeri….sekarang ni buat CBA-CIMA kat Uitm ..

    • salam… biasanya klau berjaya temuduga piln akan pergi ke luar negara cuma skrg perlu menyiapkan diri dgn syarat kelayakan kemasukan ke u luar negara tu. kalau xpenuhi syarat xdpt fly

  4. bayuberduri says:

    Salam En Azhad…tumpang tanya,permohonan biasiswa jpa utk lepasan diploma dari politeknik yg dapat smbung upu bile boleh dipohon..?

    • salam bayuberduri… kena tunggu lagi sebab belum ada apa2 berita lagi. eputra tentu akan war2kan bila dah buka nanti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.