Keputusan Permohonan Kemasukan Kolej Vokasional & Sekolah Menengah Teknik 2013

Para pelajar PMR 2012 yang ada membuat permohonan memasuki Tingkatan 4 2013 ke Kolej Vokasional (KV) atau Sekolah Menengah Teknik (SMT) Kementerian Pelajaran Malaysia (KPM) dijangka akan boleh menyemak keputusan permohonan mereka pada minggu hadapan 11 Januari 2013.

Pada kemasukan pengambilan 2012 tahun lepas, keputusan permohonan telah diumumkan sebelum sesi persekolahan dimulakan. Pada tahun lepas juga terdapat para pelajar yang menerima panggilan telefon atau surat yang memaklumkan mereka telah berjaya mendapat tawaran samada ke KV, SMT atau SMV bagi sesi 2012.

Kolej Vokasional / Sekolah Menengah Teknik

Semakan Permohonan KV & SMT

Rayuan

  • Mereka yang tidak berjaya mendapat tawaran, boleh membuat rayuan.
  • Rayuan boleh dibuat terus kepada Kolej Vokasional atau Sekolah Menengah Teknik yang berkenaan.
  • Keputusan rayuan tertakluk kepada kekosongan tempat yang ada setelah proses pendaftaran pelajar yang menerima tawaran.
  • Senarai Kolej Vokasional dan Sekolah Menengah Teknik.

Pertanyaan

  • Jika terdapat sebarang pertanyaan mengenai keputusan permohonan dan rayuan ke Kolej Vokasional & Sekolah Menengah Teknik sila hubungi Kolej Vokasional / Sekolah Menengah Teknik yang dipohon atau Bahagian Pendidikan Teknik dan Vokasional, KPM di talian 03-8884 5154 / 5031 / 5073.

346 thoughts on “Keputusan Permohonan Kemasukan Kolej Vokasional & Sekolah Menengah Teknik 2013

  1. [...] Keputusan permohonan dijangka akan diumumkan sebelum sesi persekolahan 2013 bermula pada minggu kedua persekolahan 2013. Sila rujuk Keputusan Permohonan Kemasukan Kolej Vokasional & Sekolah Menengah Teknik 2013. [...]

  2. Safiah Binti mahat says:

    Mohon ingatkan saya keputusan permohonan diumumkan

  3. mohd sohib says:

    ingatkan saya..bila keputusan di umumkan…

  4. when the result will announce..kolej vokasional for dorm 4 2013.can you tell me please ??

  5. harap dapat masuk ke vokasional

  6. kt mne kputusnnye??

  7. Tolong ingatkan saya bila keputusan diumumkan…saya berharap sangat dapat masuk ke kolej vokasional…

  8. mudah-mudahan saya dapat masuk ke kolej vokasional … amin …

  9. cahaya nur says:

    lau semakan keluar mggu dpn,,makna nya dlm 7 jan ???

  10. Tolong ingatkan saya bila keputusan diumumkan…saya harap dapat masuk ke kolej vokasional…semua mari berdoa agar berjaya…amin..

  11. cahaya nur says:

    lau semakan keluar mggu dpan,,makna nya dlm 7 jan kew???

  12. kiranya tak keluar lagi la utk smakan kmsukan . tapi knape ade kwan dia kata dia da semak n dea dapat . kiranya dea bhng sye la

  13. saya tak dapat capai link untuk check keputusan permohonan itu.

  14. 11-1-2012 baru tahu

  15. kerul qausar says:

    saia n kwan2 yg len xsbar nak msok vokasional . hrap2 dpt ms0k ! :(

  16. bila boleh mendaftar sekolah vokasional kat matang ..

  17. SITI NURAIN BALQIS BINTI LATIF says:

    Harap2 saya dapat masuk vokasional… Saya nak sangat masuk vokasional… Kalau keputusan dah keluar tolong beri tahu saya ya..
    :-)

  18. bila semakan kptusan akan d keluarkan…

    • mohd fadhuli says:

      macam mne sy nk thu, kputusan permohonan sy diterima atau tidak, sy harap, pihak kv dpt menerima sy, kerana sy nk sngt msok skola ini, bile result permohonan keluar?

  19. macam mana kita nak tahu keputusan permohonan sekolah vokadsional???
    bila nak tahu??

  20. habibahabubakar says:

    Bila keputusan kemasukan ke sekolah teknik vokasional sesi 2013?

  21. habibah abu bakar says:

    Bila keputusan kemasukan ke SMT&V sesi 2013?

  22. habibah abu bakar says:

    Bila keputusan kemasukan ke teknik & vokasional sesi 2013?

  23. HAMIDAH BINTI MAHMOOD says:

    Saya ingin bertanya sekiranya seorang tidak ada membuat permohonan

    kemasukan ke sekolah teknik & Vokasional boleh ke buat permohonan

    sekiranya terdapat kekosongan di sekolah tersebut.

    • amin or iman says:

      assalamualaikum…….sy x pasti org tu blh masuk ke x……kalau sekarang dia from4 blh la….tapi kalau umur dia dah 18 thn sry tu say la……sy pun kurang pasti…..

    • assalamualaikum…….sy x pasti org tu blh masuk ke x……kalau sekarang dia from4 blh la….tapi kalau umur dia dah 18 thn sry tu say la……sy pun kurang pasti…..

  24. kalau dak keluar keputusan permohonan tolong beri tahu saya..

  25. mohd redzuan basir says:

    maklumkan saya jika semakan kemasukan telah dimuat naik..

  26. aida saleh says:

    klu permohonan dterima,pendaftaran sekolah smt/kv bulan bape selalunyer ?

  27. mnx tlong egtkn sye ble kputusn diummkn…sye hrp sgt dpt msok vokasional…smoge sye dpt msok…amin…

  28. Nurul Nurrani says:

    keputusan bilaa nk kluar??? :/

  29. hyrulafzam says:

    maafkan saya boleh saya tanya

    minggu hadapan tu bila

  30. hyrulafzam says:

    TOLONG INGATKAN SAYA BILA KEPUTUSAN DI UMUMKAN

  31. humm lambt nye,,nanti da keluar bg taw ea.. ^_^

  32. harap-2 dapat teknik :')

  33. NORHAIZAH NORDIN says:

    tolong maklumkan pada saya jika senarai kemasukan vokasional 2013 diumumkan.

  34. Nadia Mohammad says:

    kalu dah dapat keputusan itu..pastu kena daftar kat sekolah vokasional eh

  35. perlukah saya berskolah dahulu sementara menunggu keputusan ? kerana akan berlaku pembaziran apabila sudah membeli buku-buku tetapi terpilih memasuki sekolah vokasional . (minta-mintalah saya dapat masuk , AMINN) :)

    • adik mmglh kna masuk ke sek lama dahulu sementara menunggu keputusan krn sesi pembelanjaran dh pun brmula, xkn timbul soal pembaziran krn apa yg telh anda beli di sek lama akn dibawa ke sek baru.

    • RISHAN REDDY says:

      SAYA MAHU MEMASUKI KE SEKOLAH VOKASIONAL

  36. Putri AnnaWana says:

    law kputusan kluar dha .. tlong g tw Anna k .. :)

  37. Kalau keputusan dah keluar..mintak tolong maklumkan pada saya dan link semakan keputusan

  38. excited tggu result.

  39. surat tawaran kena print kt website…terlupa nk tanya cikgu tu web apa…cikgu2 dri klej vokal akan call waris pelajar mnta persetujuan dlu mulai hari ini..tp tak taulah semua negeri ke atau sblah utara saja..sbb anak sya dpt kv kulim

    • dia minta bahagian apa? bila cikgu call

    • prince as-siddiq says:

      klau sya dpt k msk kolej vokasional….syta mbl dlm bdang perakaunan ttp perakauanan skrg-krgnya dpt B dlm mta pljrn;
      >BAHASA MELAYU
      >BAHASA INGGERIS
      >MATEMATIK
      >KEMAHIRAN HIDUP
      >SAINS
      Tp sya dpt B dlm mta pljrn
      >BAHASA MELAYU
      >MATEMATIK
      >SAINS
      KEMAHIRAN HIDUP dpt C….BAHASA INGGERIS dpt D
      dpt k sya msk kolej vokasional

  40. sudah dpt kptsan…kv kulim buat panggilan telefon kpd pelajar yg berjaya hari ini, anak saya baru terima panggilan 8.15 mlm td..terima ksih cikgu kv kulim..

  41. ramai yg ckp result keputusan kemasukan ke (KV) keluar minggu dpn ari jumaat iaitu 11.1.2013…..sy pon dah mohon harap2 permohonan sy diterima……..AMIN……

  42. insyaalah dngn izin tuhan saya mungkin berjaya memasuki kv kmaman …..amin…

  43. kalau sesiapa dah cek keputusan lebih awal…blh x tlg call no.ibu sy>(0129311846) and no.sy ialah (0147118445)…kalau nak senang call nombor ibu sy sj…i hope u all can help me….TQ….Assalamualaikum…….

  44. shahril aiyews says:

    sy baru jew xdi pegi kv …die ckp kputusan akan kluar pade 10.1.2013

  45. ade yang cakap.. 7 jan.. ade yang ckp 11.1.2013.. ade yang cakap 10.1.2013
    mana satu niiiiiiii :( minx2 la saya cdpt masukkk

    • salam…sy dpt sms anak sy dpt SMV Kuala Selangor..mohon pencerahan sesapa yg tau,sbnrnya SMV Kuala Selangor ke, SMT Kuala Selangor ke atau KV Kuala Selangor yg sebenarnya..??sms tu tulis SMV Kuala Selangor, tapi dlm internet ni byk lak maklumat berbeza ada sy jumpa KV Kuala Selangor,SMV Kuala Selangor…adakah SMT Kuala Selangor tu dh dinaiktaraf/ditukar ke SMV atau KV?

    • bg kv perdagangan jb 10hb jan result kuar,yg lain pun mungkin sama kot.

    • itula psl…kv kulim dh klua result dh pon…

  46. Slm, sapa taw bla kputusan pemohonan kv tawau kuar? bleh bgtaw sy ka?

  47. setahu saya sekolah teknik satu negeri satu sahaja. Bagi KL n Sgor cuma Sek Teknik Kuala Lumpur yg dikekalkan sekolah Teknik sekolah2 lain2 telah jadi kolej vokasional

  48. kemungkinan keputusan akan keluar pda 11.1.13 :)

  49. Miss Whatever says:

    saya ada mohon SMTJB. masa trial PMR, saya dapat 2A, 2B, 4C. but masa PMR sebenar, saya dapat 6A 2B. saya mohon SMTJB dalam jurusan Sains Pertanian. adakah saya diterima masuk SMTJB. saya begitu berharap permohonan saya dapat diterima :)

  50. nk cek mcm mne klau da kluar kputusan dye?

  51. muhd imran says:

    memohon ingat kan saye bile permohonan di umumkan?

  52. ilyana eiffa says:

    eeh !
    mne keputusan niyh ?
    kate lpaz 31.12.2012 .
    boleh tengok kt cni ?
    haisssshhh . !~
    tapi denga cite . cube . dga ni pekataan cube .
    bukak 13.1.2013 nnti .
    okeyh ~

  53. nur athirah says:

    tolom bagy taw bile kputusan kluar yer,,

    saye harap2 saye ngn kawan saye dpat…

    AMIN…

  54. nur alifah says:

    bilakah keputusan ke kolej vokasional diumumkan ?

  55. safiah latif says:

    blew result kua ni?

  56. ashiraf mohd noor says:

    tumpang tanyer?lau nak mohon lagi boleh x..??hermm

  57. mohon dapat la masuk vokasional . .

  58. macam mana nak check..result untuk masuk voka dah keluar tak??

  59. macam mana nak check..result untuk masuk voka dah keluar tak?? pm saya blh

    Baca di: http://eputra.com/keputusan-permohonan-kemasukan-
    Under Creative Commons License: Attribution

  60. hmm bile dpt tau nie .. sye da x sabar nie ^_^Y

  61. GIWA MERANA says:

    BLEH CEK NGAN ONLINE DOP ????
    SY TKUT NTI XSAPAI RUMAH SURAT 2 …

  62. rilek la,,mggu dpan je pun

  63. ieyka zulaikha says:

    bila lah kputusan dikeluarkn.?????.hrap2 aq dapat msuk kv…

  64. Saya mendapat panggilan dari kolej vokasional matang pagi tadi menyatakan anak saya berjaya masuk ke kolej berkenaan ….pada pada 14.1.2013…mengambil borang n surat tawaran …dan mendaftar pada 21.1.2013…

    • x phm la cara pmilihan kemsukan ni, adakh anak2x yg mohon direct ke sek tersebut dpt panggilan dahulu dari yg mdaftar scara on line?

  65. kptusan dalam lingkugan 7.1.13(isnin) – 12.1.13(sabtu) ..mggu dpan..exited ni.. sbrang prubahan tertakluk kpda eputra.

  66. Izzat Syahmi says:

    kptusan dalam lingkugan 7.1.13(isnin) – 12.1.13(sabtu) ..mggu dpan..exited ni.. sbrang prubahan tertakluk kpda eputra.

    • sya dpt 1A 3B 3C 1D yg B 2 BM,MT,SN yg C 2 KH yg D plak BI…dpt k sya msk kv

    • mohd fadhuli says:

      salam kwn2 semua, tlg beri kerjasama, kalau result dh kuar, bleh tk call or message sy, di number 0142749239, tlg ingtkn sy bile kputusan keluar, pertolongan anda, tuhan akan mmbls nye, thank you, smoga kte sume dpt msok kolej vokasional, aminnn

  67. azam baru 2013 says:

    salam ..bile kuar keputusan teknik? ..mintak2 cpat skit lah, cikgu semua dok halau da ny =.="!.

  68. azam baru 2013 says:

    klau da kuar harap maklum.

  69. Mintak2 dapat la kut U_U

  70. ade sesape mntak kat mlaka tak?

  71. salam…btl ke kptsan kmsukan boleh dosemak pd 11hb????

  72. we….are never…ever…ever and get together :0

  73. Tolong sertakan link untuk semakan….hopefully dapat Kolej Vokasional / Teknik….

  74. smt bukit piatu hanya akan mengAMBIL pelajar yang mendapat sekurang2 6a keatas

  75. siti syamiila says:

    mntak2 la dapat msok KV

  76. siti syamiila says:

    harap2 aq msok sekolah KV

  77. bla kputusan kluar? ihope will get this school

  78. ainatul amira says:

    mudah mudahan saye ngan kwan sye dpat masuk skolah kv .. amin .. saye hrap dpat msuk .. :)

  79. result 11/1 ni ka?

  80. freslly phillip says:

    mcam nak cek?

  81. freslly phillip says:

    macam mana nak cek keputusan?

  82. muhammad syahmi says:

    bila keputuasan di umum kan???

  83. Semalam saya terima panggilan untuk anak , ada interview pada 9hb jan ni…@juaseh.

    • bermakna x semestinya kputusan thru on line la yea. kalu mcm tu siapa yg dpt result thru on line kena pegi interview jugak ke?

  84. call sek teknik n dorg ckp result teknik kuar 17/1 daftar masuk 21/1

  85. Rileks -rileks…
    masanya akan tiba keputusannya.. hahaha..
    gud luck adik2 semua.

    via ex-Sekolah Menengah Teknik Shah Alam, Kejuruteraan Mekanikal.
    now pursuing Mechanical Engineering (structure and Material) Universiti Teknikal Malaysia Melaka. :)

  86. Saya dapat 6a2b, 2b tu sej n KH. Boleh ke dapat sekolah teknik KL eh?

  87. bila keputusan 2013 keluar ye???
    ajar jap cara nk semak…
    i x reti la…

  88. xjady ark msuk tknik???

  89. bile result keluar ni???konfius la..

  90. bila result teknik kluar nhe. . . kol ya. . 0138562334

  91. che leykha says:

    salam… :) sape mohon teknik dato undang hj muhamad sharip?? at rembau

  92. mohd syafiq says:

    tolonggg la kasi msuk aq kat kvl

  93. amierul hafidz says:

    mcm mne nak tengok keputusan voke keluar..kalau melalui online??

  94. bila kputusan kluar nk bgitau kt sye yee …

  95. Kembar saya dah dapat interview KV Shah Alam pada 7 hb,saya bila pulak???

  96. Min_Nur_Amin says:

    first time mohon untuk ke teknik, just mencuba nasib je. agak2 for 7a's student boleh dapat tak?

  97. bila kputusan nak kuar ek ? =='

  98. Assalamualaikum. Untuk sesi ambilan kedua ada tak ? Bila permohonan di buka ?

  99. hafizudden says:

    Mintak2 dapat la kut U_U

  100. naufal haziq says:

    mohon igatkan saye….keputusan telah keluar …kalau boleh hantar dekat fb saye ….

  101. mohon igatkan saye….keputusan telah keluar …kalau boleh hantar dekat fb saye ….

  102. danial lah says:

    jumaat neh,, 11 januari 2011,, bermula 8 malam

  103. salam ,
    sebenarnya semakan boleh dibuat pada 11.1.2013 bersamaan dengan hari jumaat ,semakan boleh dibuat pada jam 8.00 malam .

    sumber :orang dalam bptv .

  104. tlg bagi tau bila keputusan kluar ok,,,,,,
    harap2 saya akan dapat sekolah teknik,,,,

  105. azam baru 2013 says:

    smua dok bila,bila,bila. sabar ar. kawan aq kte 10 hribulan 1 ny..btul ke?

  106. sy arap sy dapt ert rembau???sy nk sngt,tlong bgi thu sy bila kputusan die kluar dn cm mne nk tngok dpt tau tk,,terima kasih

  107. hrp2 sya dpt msk ke kolej vknsl ny…

  108. mohon di beritahu keputusan keluar ya..tq

  109. Biler yer dpt tahu keputusan permohonan…??

    Mohon ingatkan sya juger… thanks..

  110. Rasydan Razali says:

    assalammualaikum all of you ! Bila keputusan permohonan teknik and Vok di keluarkan ?? tak sabar nie .. Hope dpat dengan segera ..

  111. siti nurul hanis says:

    mohon bgtau saye klu keputusn dh kluar

  112. ingat kan saya ye . harap-2 dpat lah :D

  113. wany kedah says:

    salam kpda kwn2 yg sdng menggu kemsukan ke voke sbr2 jew sbb wany dh dpt melalui mcj kt lngkwi ade x spa2 bdk pompuan yg ambk dlam bidng kmpalan nnty mcj 6ber nie k…..0134023292
    n tlng bgie tau wany cam nee nk smkan melalui on9….

  114. wany kedah says:

    lmbatnya.. nk smak mcm mna dlm on9……0134023292 spa thu mcj sye k plce……….

  115. fyezal khamis says:

    Terima kaseh…

  116. nur aysikin says:

    Salam,ya ALLAH mudah2han sy dpt skolah vokey sy sngat minat … AMINNNNN…. macam mne nak semak keputusan nye??terima kasih..

  117. Mohamad Zulfaizin says:

    Salam, diharap tuan dapat memaklumkan kepada semua pemohon yang BERJAYA & TIDAK BERJAYA samada melalui email, telefon, sms, surat dll dengan kadar segera bagi memudahkan segala urusan yang akan dilakukan…..terima kasih

  118. intan shakila says:

    salam…sy dh msukn nme sye di lman website kolej vokasional…dan tlah mghntr resume sy jgk di kv taiping….adakah sye dpt?

  119. saya berharap saya berjaya masuk kolej vokasional . . .

    bukan saya sahaja . . . malah pelajar yg ingin masuk ke kolej vokasional . . . Amin . . :)

  120. irfan yusree says:

    assalamualaikum… mohon tolong ingatkan saya bilakah keputusan keluar…

  121. harap dpt umumkan keputusan permohonan dgn segera :)

  122. ermm..tumpang tanya,nie link semakan untuk apa?? ANSWER PLEASE.. http://apps.moe.gov.my/esptv/semak_kvswasta/index

    • FathulSyahmi says:

      Saya pun tak pasti,sbb semasa saya semak tapi dia tulis 'anda tidak membuat permohonan melalui online' saya pun pelik, tak sampai ke?betul ke link tu?ermmm

  123. mcm mana nak tengok keputusan voke keluar..kalau melalui online??

  124. tlong bagitahu sye ehh bile keputusan permohonan kolej vokay kuar ehh??
    sbb sye harap sgt dpt kolej vokay..

  125. camne ekk nak check permohonan kita tuuu

  126. farah what ever says:

    kalo dah keluar keputusan korang please lah call aku erk…. spe yg calll aku aku doakan dapat masuk sekolah yg diminta nie ha ! nombor telefon umah aku (03-31228204)atau korang hantar at facebook aku ..erk okay (.farah love ika)….jasamu tetap ku kenang..muah syg korang :*

  127. keputusan bagi kemasukan ke sekolah teknik untuk pelajar yg menduduji PMR/2012 akan diumumkan pada 11hb januari 2013 <jumaat, jam 8 mlm> sila semak di laman kementerian pelajaran.

  128. faizuddin cools says:

    apakah link untuk cek keputusan ke kv and SMT?

  129. Faizruddin Cools says:

    apakah link untuk cek keputusan pemohonan ke KV and SMT?

  130. bila keputusan nk keluar

  131. apakah website tu untuk cek keputusan pemohonan ke KV and SMT pls reply???

  132. saya membuat permohonan untuk ke Sekolah Menengah Teknik, tapi dapat jawapan ke Vokasional, macamana pulak ni?

  133. bile keputusan nak keluar ek..

  134. salam,sy nk tnye adik sy ad dpt call ckp kne pegi interview sume…tp batch sblum ni xdek pon kan?so agak confuse kne g ke x??leh taw klu ad sape2 yg dpt call jugak?since kpm masih blum kuakan result utk kmasukan tahun ni kan…

    • tak semua sek ada jln kan interview…..klu dipanggil utk interview…adik anda memang kena hadir…
      walaupun keputusan tak dikeluarkan lagi….klu adik anda tidak hadir…bermakna akan dianggap tidak berminat dan akan menyebabkan adik anda tidak terpilih….

  135. ye ke 11?nape ad yg dh ley semak?

  136. Keputusan untuk kemasukan sudah ada di semua SM Teknik/Vokasional dan mereka dalam proses menghubungi pelajar yang berjaya. Keputusan online boleh disemak pada 11 Januari 2013. Tarikh melapor diri ialah pada 21 Januari atau tertakluk kepada tarikh yang ditetapkan oleh SM Teknik/Vokasional tersebut.

  137. bahasa malayisa ….saya baru telefon sekejap tadi KPM maklumkan keputusan ke kolej vok. akan diumumkan pada 11hb Jan. 2013 harap maklum…

  138. nnti keputusan sudah tahu..
    tolong bagi tahu kat saya…terima kasih :)
    ni fb saya http://www.facebook.com/eyca.gilegile

  139. afif zakri says:

    macam mana nak tahu keputusan pemohonan ni keluar bila.??

  140. milik allah :) says:

    asalamualaikum :) berharap sangatt dapat masuk sekolah teknik ni :) insha Allah semua yg sedang menanti ni akan mendapat apa yg diinginkan sama seperti saya juga :) em em, nak share somethingla :) kalau ade antara kita tak dapat panggilan kemasukan ke teknik or voka nie, jgn sedihh tauu. Allah pasti ada rancang yg lagi terbaik untuk kita :) kena bersabarr kann. hee. assalamualaikum .

  141. bila kputusan nk kluar ni..

  142. tady bru dpt kptusan untuk anak ,9 HB ade temuduga kat vokesional setapak.tpi anak ade kat ipoh x sempat nk balik macam mne nk gi temuduga

  143. Diaorang telefon ?? Kalau mohon onnline kite mane ade kasi no fon .. Ke no fon ibu bape kite ?? Saye tak dapat sebarang panggilan pun lagi .. :/

  144. Haziex Daniiall says:

    Kalau keputusan dah keluar , harap diumumkan segara ye ? Tolong inbox saya kat FB saya –> http://www.facebook.com/HaziexDaniiall

  145. hope dapat masuk kv! :)

  146. Tengahari semalam saya dapat panggilan telefon, Alhamdulillah anak Pakcik berjaya masuk ke SM Teknik. Jadi kepada yang sedang menunggu, bersabarlah yer sebab mereka dalam proses menghubungi bakal pelajar sekarang ni. Kalau tak pun, tunggu jer keputusan online pada 11 Jan ni.

  147. Dimaklumkan oleh orang Kementerian, keputusan Permohonan kemasukan boleh disemak pada 11hb Januri 2013.a

  148. asmlkum….sya hrp2 sgt dpt msuk kolej voksnol ny…klau kputusan sudah kelur plz..plz..plz..call sya

  149. TAKDER PUN RESULT NYER…I WISH I CAN GET IT

  150. macam mana nk check result kemasukan ke kv melalui online
    kalo mereka x call @ bagi surat…

  151. Nurul Husna says:

    dia kena masukkan dulu ke keputusan pmr?'

  152. lme nye nk tnggu kputusan kluar…

  153. when result vokasional come out

  154. Tak sabar nye menanti keputusan huhu

  155. macam mana nak nengok keputusan pemohonan .

  156. heyy guyysss bolehh tolongg g tau tak kat saya bila sebenarnya keputusan vokay keluar… saya nk sangat masuk sana :(

  157. foreverabee says:

    ingatkan arini kuar result…

  158. bila nak keluar keputusan nie yew?adk sye dah lame menunggu keputusan dah hampir seminggu sekolah di buka,harap di beri perhatian yang sewajarnye..

  159. Bila kputusan dah diumumkan sila beri tahu kat saya…

  160. wp labuan pendaftaran ke sek teknik tuk ambilan pertama 21 januari 2013. Kptusan blum kluar tapi sya dah dihubungi melalui telefon. Syukur….

  161. Tadi saya call kementerian esok keputusan keluar (11.1.2013). Berdoalah semoga permohonan diterima. Amin…

  162. Keputusan boleh check esok 11.1.2013

  163. keputusan teknik & vokasional akan keluar esok 11/1/2013…

  164. mana nak tgk result ? klik pautan asyik keluar benda yg sama jer…

  165. sy hrap2 dpt la msuk kt kvl tu.., tiap2 mlm sy bdoa agar dpt msuk kt kvl..

  166. hari jumaat ni adalah hari keputusan kemasukan sekolah teknik dan vokasional.saya telah diminta hadir ke sekolah vokasional untuk ditemu duga.harap saya dapat masuk.

  167. pada hari selasa saya telah dipanggil untuk ditemu duga di vokasional.saya harap saya dapat masuk ke sekolah vokasional.(keputusan boleh tengok melalui on line pada hari jumaat ini)

  168. saya telah diminta ditemuduga pada hari selasa.harap saya dapt masuk.keputusan boleh check pada hari jumaat ini

  169. keputusan 11 hb bru bleh tengok tunggu esoklah nampaknya

  170. ble kptusan kluar??

  171. hurm..sume asik tnya bila kuar,bila kuar…sok la…- _ -",hrap2 kita sume dpt…huhu

  172. hurm..sume asik tnya bila kuar,bila kuar…sok la…- _ -",hrap2 kita sume dpt…huhu

  173. Nk semakan keputusan permohonan tu dekat link mane yew ? Mintak tolong sesangat

  174. wah2. kOrg !! hrap korg dpt msok.. >.< AMin. sye xmohon tp Nk check kn utk kwan je . so spe2 tau dh kuar bgtau lah kt fb sye . add ye? bley knal2. https://www.facebook.com/llnisa?ref=tn_tnmn

  175. syafiq amir says:

    laman web kat mane nak check keputusan 2

  176. mohd hakimi azrol says:

    kalau sy tersalah isi borang smt,bleh ke klau sy isi ke sekolah kv?

  177. Salam, saya dh dpt tawaran masuk ke vokasional melalui SMS hari rabu haritu. Lepas tu nak buat apa? X de interview apa2 ke??

  178. 12-1-2013 agaknya keluar keputusan tu ….Harap2 dapat masuk vokasional.

  179. yang menanti says:

    Saya ingin mengetahui bila tarikh keputusan permohonan ke KV dikeluarkan?

  180. aina ismail says:

    tolong kasi tau bila permohonan ke kolej vokasional ni keluar.. doa kan aina .. :)

  181. macam mane nk tgk semakan kemasukan ke kv ? tolong kasi tau aina k.. harap dapat ! amin..

  182. lina nordin says:

    bila keputusan keluar ni???susah sangat pakai online..xleh hantar surat ke???

  183. HADEK AKU DAPAT TAU 11 HB (JUMAAT). HARI INI. HAHA. KV.

  184. muhd nuruddin says:

    assalamualaikum , nak tanya sikit , kat mana nak semak keputusan permohonan ke vokasional ?

  185. ezlan ezairy says:

    weh bila keputusan nak keluar nie aq dah kena telefon da nie dah brapa dh asik minggu depan je cepat la……

  186. i dah call putrajaya..hari ni keluar result

  187. mcm mn nk semak keputusan pemohonan ke kolej vokasional

  188. http://www.moe.gov.my <— dah kluar skejap tadi

  189. kreatifbunch says:

    keputusan dah keluar.. check di web <a href="http://www.moe.gov.my” target=”_blank”>www.moe.gov.my.

  190. kreatifbunch says:

    keputusan dah keluar.. check di web http://www.moe.gov.my.

  191. boleh tgk dah hari ni… http://www.moe.gov.my/ p kat e-perkhidmatan… ada link utk semakan tawaran ke kolej voka. semoga berjaya!

  192. [...] Keputusan Permohonan Kemasukan Kolej Vokasional & Sekolah Menengah Teknik 2013 [...]

  193. yeah !!adik saya dapat … alhamdulillah

  194. Aku xdpt.ya allah,sedih

  195. ahh..sya x dapt masuk..so dissapointed…i'd check it..

  196. alhamdulillah…anak sya berjaya ke SM Teknik KL…aliran perdagangan…daftar 21hb Jan 2013…

  197. sape dkat sini mohon kv taiping, dan dpt msuk?

  198. MACAM MANE NAK BUAT RAYUAN KALAU X DAPAT??

  199. Muhammad SYAHMI says:

    macam mna nk buat rayuan???

  200. saya tak dapat sedih nye..

  201. Saya tak dapat :(

  202. alamak,tak dpt lah…..

  203. macam mana nak check permohonan yang lain ??? sya ada mohon 4 buah sekolah , die tunjuk satu je

  204. help me….nk bt rayuan online mcmne???

  205. mister elsian says:

    siapa di sini dapat masuk ke sekolah vokasional labuan?
    Aliran perniagaan

  206. Danial Rushdie says:

    Macam mana nk buat rayuan???

  207. Saya menyokong atas usaha yang ditawarkan kepada anak, saya juga ingin memberi cadangan agar dapatkan serampang dua antara pendidikan dunia dan pendidikan agama perlu diselaraskan, agar kita sama-sama dapat melahirkan anak bangsa yang mempunyai jati diri dan pegangan agama. Kegagalan antara satu tidaklah gagal kesemuanya…. Anggapkanlah sebagai rendungan saja. Sekian terima kasih.

  208. mcm mne nak buat rayuan online ?

  209. kalau dapat teknik , adakah mrsm ataupun sbp kita akan dapat jugak ?

  210. kata keluar semalam . dah check semalam kenape tak dapat jumpe keputusan permohonan vokasional ? mane nak check dapat masuk vokasional ke tak ? pleasee tell me !

  211. assalamualaikum… boleh saya tahu macam mana nak permohonan baru ke Kolej Vokasional? tolong jawab ye..

  212. muhd nur akhbar bin yusop says:

    assalammualaikum saya nak memohon rayuan tpi dpat ke tu

  213. k tak dapat :(

  214. Raoul Kravcheski says:

    Ohhh yehhhh…….!!!!!!!! Dapat…. Sungai Buluh … Woo Hoo

  215. SAYA MEMOHON SEKOLAH TEKNIK DAN VOKA, TETAPI YANG KELUAR MALAYSIAN INSTITUTE OF TECHNOLOGY WALHAI SAYA TIDAK MEMBUAT SEBARANG PEMOHONAN DI INSTITUTE TERSEBUT. SAYA HARAP SILA BERI RESPONSE DGN SECEPAT YANG MUNGKING DAN KINI TIADA RESPONSE KE KOLEJ VOKA DAN SEKOLAH TEKNIK. BAGAIMANA INGIN MENGETAHUI PEMOHONAN DITERIMA ATAU TIDAK KE KOLEJ VOKASIONAL DAN SEKOLAH TEKNIK. TQ

  216. KENAPA PEMOHONAN SAYA KELUAR MALAYSIAN INSTITUTE OF TECHNOLOGY? SYA TIDAK MEMOHON KE INSTITUTE TERSEBUT.. TETAPI SAYA TIDAK DAPAT SEBRANG RESPONSE DARI KOLEJ VOKA DAN TEKNIK..MACAM MANA KITA NAK TAHU DAPAT ATAU TIDAK KE KOLEJ DAN SEKOLAH TERSEBUT? HOPE DAPAT BAGI RESPONSE DENGAN CEPAT.. TQ

  217. zaty dartiey says:

    hiii…sye dpt kt kolej vokasional chenor…spew yg dpt sme tmpt ngn sye add fb sye ea
    http://www.facebook.com/zaty.dartiey

  218. sye dpt kt kolej vokasional chenor…ade spew2 x yg dpt kt tmpt sye…plesszz add me http://www.facebook.com/zaty.dartiey?ref=tn_tnm\…

  219. can somebody help me please ??? how we can check result in pendaftaran vokasional ????

  220. ibu pening says:

    saya dh semak keputusan kemasukan ke kv..dalm ruang yang ditulis ‘sil cetak borang dan lampiran di bawah’..lampiran 8 dan 9 tak boleh dibuka apatah lagi nak print..bila buka ini yang dipaparkan ’404 – File or directory not found.

    The resource you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.’ macammana ye? boleh bagitau tak nak buat apa?

  221. alhamdulillah,sy dapat

  222. salam….sy nk tanya..kalau terlewat cek kputusan mcm mne?? nak tahu dimana sama ada dapat ke tidak tawaran ke KV..?

  223. why x dpt buka ne semakan permohonan someone please help me,

  224. ala.. saya xthu boleh check dah.. tadi baru kawan bagi tahu.. hmm.. xkn dh trlambat kot..? :'/

  225. Syera Hasbi says:

    Alaaaaaaaa. cane nk print kalau website pun tkleh bukak -,- duh

  226. muhammad shahrul says:

    ala x kn x leh cek da kot….x tau pon leh msk ke x…

  227. slm sy nak tanya kenapa susah sangat nak tau status permohonan masuk KV.help me…

  228. mcm mna nak semak kemasukkan ke sm teknik nie…ada sapa-sapa boleh bantu saya tak…..kalu boleh hantarkan sms anda ke facebook saya iaitu ‘muhdhasim’….please bantu saya ya…:)

  229. assalamuaikum bila keputusan rayuan yg kedua akan dibuat . . . . . ? ? ? ?

  230. result rayuan keluar bile???

  231. arbiah samuri says:

    saya merasa cukup kecewa kerana anak saya telah membuat permohonan Kolej Vokasional dalam Kos Pelancongan di KV Melaka Tengah. Jawapan yang diberi Gagal. Bila saya menghubungi pihak KV Melaka Tengah bidang pelancongan di tangguhkan kerana bangunan belum siap. Kalau belum pasti kenapa kos tu ditawarkan kepada pelajar. Kesian bagi mereka yang telah membuat permohonan.

  232. knapa sya x bleh nk semak ? ia ckp file tu x djmpai ..

  233. Muhammad Zulhilmi says:

    Bagaimana hendak membuat rayuan?

  234. MaslindaAyu Fadzil says:

    saya ade membuat permohonan rayuan ke teknik , macamane sy nak check keputusan rayuan tersebut ?

  235. apsal xbolh buka dh link tu yer…saya dapat. terlupa nk print surt tawaran. cmne ni

  236. Semakan rayuan bila diumumkan ya

  237. kenapa link tidak dapat di buka…. belum sempat semak lagi . :’(

  238. Saya baru nak mohon Kolej V0KaSjonal adaKah permohonan baru Masih djbuka?

  239. i wanna knw my result….my keputusan……….. oh… my god….

  240. ada 2nd intake tak?

  241. RATHI MALAR A/P VIMALA NATHAN says:

    MACAM MANA SAYA NAK PERGI REGISTER.

  242. saya nak sgt msok voke…

  243. saya harap sgt dapatmsok voke nii…(i hope)

  244. kalau da umur 17 bleh msuk vokasional lgi ke?tpi mcm mngulang form 4 la…2 tahun kat sna bleh ke masuk umur 17 tuk tahun2014

  245. insan yang mesti berjaya

  246. nurul hasima bt osman says:

    kalau ic merah boleh masok kolej vokasional kerr???? :)

  247. mcmmnew nk masuk kolej nie erkk??

  248. kalau ade ape2 ke tlng beritahu kat saya ok

  249. harap dapat masuk

  250. please tell me friends about result please

  251. nurul hasanah says:

    hara2 dpt masuk vokal..bila keputusan kuar

  252. mohd zainal says:

    apa yg mesti lulus nhe , baru mau masuk vokasional ? saya nak masuk cepat bole ? 2014 nee saya nak masuk lah.

  253. saya harap saya dapat masuk bila keluar yerr
    tolong bagitau

  254. sye nk tau sye dapat atau x ke sokolah vokesional sungai buluh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>